1.11.13

TEATRE LLIURE - Butlletí Setmanal 09 - Temporada 13/14


YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL À LA VILLE DE... BARCELONA ÚLTIMES FUNCIONS! / EL POLICÍA DE LAS RATAS / AFTERPLAY
PRÒXIMAMENT HOMENATGE A CARMEN AMAYA / 11 DE NOVEMBRE / MOBY DICK (EL LLIURE DELS NENS)


e
RIGOLA TORNA A BOLAÑO AMB EL POLICÍA DE LAS RATAS
El director Àlex Rigola torna a Roberto Bolaño. Fa uns anys ens regalava la seva versió escènica de 2666, que per a més d’un va suposar el descobriment de l’autor. I enguany ha tornat a submergir-se en la seva prosa, ara però en el format breu, amb El policía de las ratas. Un muntatge essencial i despullat, amb només dos actors, Joan Carreras i Andreu Benito, assidus col·laboradors de Rigola, que s’enfronten des d’ahir a la sala de Gràcia a la recerca d’una rata assassina. Un conte d’una bellesa i d’una contemporaneïtat tan radical que fan d’aquest espectacle una peça imprescindible. El policía de las ratas serà en cartell fins al 21 de novembre.
Busqueu la promoció pels subscriptors al final d'aquest butlleti!

  més informació
  veure vídeos
  compra l'entrada
D
e
HOMENATGE A CARMEN AMAYA, AMB SARA BARAS
Segon espectacle del cicle Fora d’hores. Dimarts vinent dia 5 de novembre en funció única a Montjuïc, la bailaora Sara Baras oferirà una lliçó de flamenc acompanyada dels membres de la seva companyia. Un espectacle en homenatge a la mítica Carmen Amaya, que serà present a la funció en imatges rescatades de la seva filmografia. Per entendre el flamenc de cap a peus, conèixer i gaudir cada palo, i volar amb l’art del passat i del present. Correu a comprar l’entrada!!

  més informació
  compra l'entrada
 
.
À LA VILLE DE... BARCELONA, ÚLTIMES FUNCIONS AL 50%!
S’acaben aquest diumenge a Montjuïc. Si encara no l’heu vista, no us perdeu totes les Barcelones que viuen a À la ville de... Barcelona. I com a barcelonins profunds que som, per compensar la temptació de marxar de la ciutat pel pont de Tots Sants, us oferim les últimes entrades al 50%! No badeu!

  més informació
  veure vídeos
compra l'entrada
.
.
AFTERPLAY, DIRIGIT PER IMMA COLOMER, A L’ESPAI LLIURE
Dimecres es va estrenar Afterplay, un nou espectacle del projecte Aixopluc signat per l’autor britànic Brian Friel i dirigit per Imma Colomer. L’encarnen el duet format per Fina Rius i Toni Sevilla amb uns personatges inspirats en Txékhov que s’enfronten a allò que els passa quan es troben fora d’escena. Una funció sobre la importància de les paraules no dites i sobre els moments irrepetibles que acaben sent determinants en les nostres vides. Afterplay serà a l’Espai Lliure de Montjuïc fins al 17 de novembre.

  més informació
  compra l'entrada
 
OFERTA: EL POLICÍA DE LAS RATAS / dissabte 2 (17,30h. i 21h) / entrades a 18€! (preu real: 22€ (tarda) i 29€ (nit)
ENTRADES LIMITADES!
Com accedir-hi?
• Entreu a la pàgina de venda d'entrades.
• Creeu-vos un compte personal o accediu al vostre compte.
• Introduïu el codi d’aquesta promoció al camp “codi promocional”: BUTL447RGB
• Compreu-vos les entrades al preu promocional.
• Imprimiu-vos les entrades i accediu directament a la sala sense passar per taquilla.
.