23.11.13

JORNADES CREA



En aquesta edició volem parlar sobre la qualitat dels espectacles familiars. Els dies 11 i 12 de desembre al Mas de Miravall, a Juneda, plantegem com a punt de partida aquestes qüestions:
  • Com donem valor als nostres espectacles?
  • Es pot parlar d’espectacles bons i espectacles dolents?
  • Responen els nostres espectacles a les expectatives i capacitats del nostre públic potencial?
  • Fem el ploramiques o treballem en projectes comuns?

Programa

11/12—matí: Taller pràctic sobre creació amb Rosa Díaz de la Cia. La Rous Teatro. A partir de la seva experiencia, ens plantejarà què pensa que ha de tenir un espectacle per a considerar-lo de qualitat.  Quin procés de creació utilitza?
11/12—tarda: Taller de crítica teatral amb Recomana.cat. A càrrec de Núria Cañamares i Jordi Bordes. Com llegim un espectacle per valorar la seva qualitat? Quins elements valorem i tenim en compte per analitzar un espectacle? Volem aprendre a fer-nos les pròpies crítiques, el més objectives possible, dels nostres espectacles. A més a més, la crítica és el format habitual amb què els mitjans valoren els espectacles de la cartellera. L’opinió dels crítics ha de servir de reclam i també com una veu externa que pot aportar idees per millorar el muntatge. Què s’ha de fer quan, habitualment, no hi ha presència dels espectacles familiars als mitjans? I més ara, quan l’espai dels col·laboradors tendeix a reduir-se fins a desaparèixer? Cal construir un aparador més sòlid, sense renunciar al model clàssic.
11/12—nit: activitat lúdica per passar plegats una bona estona.
12/12—matí: Debat. Diversos programadors i professionals de les arts escèniques per a tots els públics ens donaran el seu punt de vista crític sobre dels espectacles familiars. Per què són considerats molts cops com de segona? Com podem augmentar la qualitat dels nostres espectacles? Amb la participació de Carlos Aladro i Lola Lara.
Podeu consultar el currículum dels ponents aquí.

Les sessions es podran seguir via twitter a través de l’etiqueta: #TTPCrea
Inscripcions:

Heu d’omplir el formulari que trobareu aquí.

Cost de les inscripcions:

Fins al dia 5 de desembre:
  Dia 11 Dia 12 Dies 11 i 12
Socis TTP 50 € 25 € 65 €
No Socis TTP 60 € 30 € 80 €
 
Del 6 al 10 de desembre:
  Dia 11 Dia 12 Dies 11 i 12
Socis TTP 55 € 30 € 75 €
No Socis TTP 65 € 35 € 90 €


Per a més informació contacteu amb nosaltres a:

Tlf. 649.567.861
Organitza:
La TTP
Amb el suport del Departament de Cultura:
Departament de Cultura