1.11.13

LA CENTRAL DEL CIRC EN EBULLICIÓ

Descripción: Descripción: P:\USUARIS\LA CENTRAL DEL CIRC\COMUNICACIÓ\COMUNICACIÓ ACTIVITATS\2013\2013_En Ebullició\8 de novembre\imatges per invitació\capçalera En Ebullició_nov 2013.jpg
El proper divendres 8 a les 21h i dissabte 9 de novembre a les 20h, La Central del Circ acull la mostra de peces curtes i espectacles en procés de creació, En Ebullició, que permetrà descobrir els i les artistes que hi entrenen i assagen cada dia. Números ja enllestits i d'altres que necessiten posar-se davant del públic... Un espectacle per a tots el públics amb la direcció artística de Joan Ramon Graell, i els artistes de la Central del Circ: Joel Martí (cable), Nacho Ricci (corda llisa), Tània Cervantes (aeris), Trio Bolondo (bàscula), Miguel Soto (doble perxa xinesa), Jose Luis Redondo (monsieur loyal) i  Amanda i Jordi (música).
Entrada: 8€ entrada normal i 6€ entrada reduïda (per a nens menors de 14 anys, per als socis de l’APCC, i usuaris de La Central del Circ).
A la venda dues hores abans de l’inici de l’espectacle. Barra de bar

Reserveu les vostres entrades trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a activitats@lacentraldelcirc.cat. Aforament limitat!
I a més....
El dissabte 9 de novembre, a les 17’30h, la Central acollirà un dels tallers de circ en família, una proposta de la XECC, la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya que té lloc simultàniament a diversos espais destinats a les arts circenses de Catalunya durant un mateix cap de setmana, i ofereix a les famílies la possibilitat d'experimentar amb diverses tècniques de circ com l'acrobàcia, la perxa xinesa, els malabars, el trapezi o la tela aèria.
Tots els nens i nenes hauran de venir acompanyats d’una persona adulta.
Les famílies que després del taller es quedin a l’espectacle En Ebullició, tindran entrada gratuïta pels infants.

Preu: 8€ (una persona adulta + un infant)
Podeu reservar trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a activitats@lacentraldelcirc.cat. Aforament limitat!