9.11.13

TEATRE LLIURE. BUTLLETÍ 10

BUTLLETÍ 10 / 7 NOVEMBRE 2013 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL EL POLICÍA DE LAS RATAS / AFTERPLAY
PRÒXIMAMENT MOBY DICK (EL LLIURE DELS NENS) / MARRY ME A LITTLE / BOMBOLLAVÀ


e
EL POLICÍA DE LAS RATAS: LA CRÍTICA HA DIT...
  • "Una obra immensa dins el contenidor d’una peça de cambra. Brillant." (Andreu Gomila, Time Out)
  • "Deliciós espectacle." Santi Fondevila (Time Out)
  • "Magistral."Jordi Bordes (El Punt Avui)
  • "Joan Carreras, amb una naturalitat exquisida (...). Andreu Benito, per la seva banda, s’instal·la en una figura policíaca esplèndida" Joan-Anton Benach (La Vanguardia)
I aquest diumenge, després de la funció, col·loqui amb l'equip artístic de l'espectacle. Moderat per Xavier Graset. No hi falteu!

  més informació
  la premsa ha dit
  veure vídeos
  compra l'entrada
D
e
MOBY DICK, UN VIATGE PEL TEATRE OBRE EL LLIURE DELS NENS
Arriba el primer espectacle del cicle El Lliure dels nens, en la seva tercera edició. Moby Dick, un viatge pel teatre és una creació de Marc Artigau, Juan Carlos Martel Bayod i Frederic Amat basada en la novel·la de Herman Melville. Un espectacle itinerant en el qual els infants entren a formar part de la tripulació del mític vaixell Pequod. Trobar la balena blanca serà l’esquer d’un recorregut per espais insòlits de l’edifici de Montjuïc. Un viatge que emparenta la navegació i el teatre d’una manera activa, i que faran possible els 6 actors de La Kompanyia. Si voleu venir, no badeu que l’aforament és reduït! (30 persones per funció).
Moby Dick, un viatge pel teatre Montjuïc – del 12/11 a l’1/12
Edat recomanada: de 6 a 12 anys


  més informació
  compra l'entrada
 
.
AFTERPLAY EN 10 TUITS!
@tonipunti' Afterplay' és una peça delicada, especialment idònia -però no només- per als amants de Txèkhov. Un plaer. @Figuerini A Itàlia tenen Toni Servillo. Un gran del teatre. Aquí tenim Toni Sevilla, no menys gran. La prova, "Afterplay" al Lliure. @La_Pujolassos Una deliciosa ficció teatral al @teatrelliure ! Dos personatges de diferents obres de Txékhov comparteixen secrets i vodka... #afterplay @ivanfmula Si us agrada Txékhov, no us perdeu "Afterplay" al @teatrelliure @nuvol_com'Afterplay' Un irlandès txekhovià al @teatrelliure amb Fina Rius i Toni Sevilla i dues nominacions als @PremisButaca @Evazqupu La vida després que Txékhov baixi el teló #Afterplay Delicada i sensible, tota una delícia #postfunció @TeresaSoler Aquest podria ser també l meu #postfuncio! Aneu-hi Afterplay, de Brian Friel: una petita gran joia @llunarium Quin plaer veure la subtilesa d'interpretació i construcció d' #AfterPlay Feliç q existeixi l' #Aixopluc x recuperar joies així #postfunció @MartaRiusParera Fantàstica estrena de #Afterplay al @teatrelliure!! 2 nominacions als @PremisButaca merescudíssimes!! Super recomanable!! #postfunció
Afterplay, de Brian Friel, direcció Imma Colomer Montjuïc - Espai Lliure / Projecte Aixopluc
fins al 17 de novembre


  més informació
  compra l'entrada
.
.
FORA D’HORES: SÍLVIA PÉREZ CRUZ i IVAN I ELS GOSSOS EXHAURITS!
Després de l’èxit clamorós de la lliçó de flamenc que va oficiar dimarts Sara Baras a l’Homentage a Carmen Amaya, seguim triomfant: ja hem exhaurit les entrades per veure Sílvia Pérez Cruz amb 11 de novembre!
Aquest concert tancarà a Montjuïc la gira per Catalunya del seu primer disc en solitari, amb cançons pròpies compostes, arranjades i interpretades per ella mateixa. L’acompanyarà en escena Raül Fernandez Refree a la guitarra, banjo mandolina i ukelele, Mario Mas a la guitarra i llaüt espanyol, Joan Antoni Pich al violoncel i Miquel Àngel Cordero al contrabaix.
I encara més, el següent espectacle del cicle Fora d’hores, Ivan i els gossos (a Gràcia, el 22 de novembre), també ha exhaurit les funcions!! (si encara no l’heu vist, durant el mes de novembre està de gira per Catalunya, consulteu les funcions al nostre web!).

  cicle fora d'hores
  gira ivan i els gossos
 
OFERTA: EL POLICÍA DE LAS RATAS / dissabte 9 (17,30h. i 21h) / entrades a 18€! (preu real: 22€ (tarda) i 29€ (nit)
ENTRADES LIMITADES!
Com accedir-hi?
• Entreu a la pàgina de venda d'entrades.
• Creeu-vos un compte personal o accediu al vostre compte.
• Introduïu el codi d’aquesta promoció al camp “codi promocional”: BUTL447RGB
• Compreu-vos les entrades al preu promocional.
• Imprimiu-vos les entrades i accediu directament a la sala sense passar per taquilla.
.