15.11.13

TEATRE LLIURE: BUTLLETÍ 11

BUTLLETÍ 11 / 15 NOVEMBRE 2013 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL EL POLICÍA DE LAS RATAS / MOBY DICK (EL LLIURE DELS NENS) / AFTERPLAY
PRÒXIMAMENT IVAN I ELS GOSSOS (EXHAURIT!) / MARRY ME A LITTLE / BOMBOLLAVÀ


e
EL POLICÍA DE LAS RATAS A LA XARXA
@aidapallares Quina delícia, quina meravella #ElPoliciadelasRatas d'@Alex_Rigola al @teatrelliure! Poètic, hipnòtic, 100% #Bolaño.
@andgomila Bolaño + Part + @Alex_Rigola + Carreras + Benito = espectacle deliciós, hipnòtic, proper, brutal, ideològic.. El policia del @teatrelliure
@begonyamezquita 'Esa rata blanca deseosa de ser habitante de la luna.' Bolaño de nou via @Alex_Rigola al @teatrelliure de Gràcia. Brutal brutal.
@GemOnTheMoon Bolaño es pura poesía. @Alex_Rigola, Carreras y Benito son puro talento. Imprescindible El policía de las ratas
‏@gemmaruiz_TV3 Extraordinària 'El policía de las ratas'! @Alex_Rigola ho ha tornat a fer: Bolaño a les seves mans és dinamita poètica pura
@XavierAntich Fa 3 hores que ha acabat però no em trec del cap l'hora de pur teatre que @Alex_Rigola ha muntat al @teatrelliure amb A.Benito i J.Carreras
‏@BarcelonaTeatre “En un món de rates”, @home_peix valora “El policía de las ratas” al @TeatreLliure com IMPRESCINDIBLE
@HelenaNogueB La cruesa a les clavegueres i també en la societat: 'El policía de las ratas' al @teatrelliure . Gran text i grans actors!
@bertaesparchV Fantàstica tarda de teatre al @teatrelliure de Gràcia! Recomanadíssima l'obra "El policía de las ratas". IMPACTANT!
@operabcn Excel·lent #elpoliciadelasratas Literatura i Teatre de gran impacte. Desperteu ratolins, q és massa tard! Grcs @teatrelliure @AlexRigola
@laribocrusat "El policía de las ratas"reflexió i cop de puny a l'estòmac.Carrera i Benito brillants.Rigola fi.Obra curta i intensa fins 24.
@AnnaMIglesia Lo dice el gran Marcos Ordoñez: Formidables Joan Carreras y Andreu Benito en EL POLICIA DE LAS RATAS en @teatrelliure de Gracia ¿más motivos?
@immabarba Insuperables Carreras i Benito al @teatrelliure "El Policia de las ratas", "no practicamos y por lo tanto no entendemos casi ningún arte"
@manelgvalencia No os perdais la historia de Pepe Tira. Magistrales Carreras y Benito
@Xarovin Només les veus (immenses) de Benito i Carreras i un joc d'imatges efectiu, li calen a l'@Alex_Rigola per un Bolaño de deu.
El policía de las ratas, de Roberto Bolaño, direcció d’Àlex Rigola
Gràcia - fins al 24 de novembre.

  més informació
  la premsa ha dit
  veure vídeos
  compra l'entrada
.
e
ÚLTIMES ENTRADES PER A MOBY DICK, UN VIATGE PEL TEATRE!
A causa del reduït aforament del primer espectacle del cicle El Lliure dels nens, queden molt poques entrades a la venda per veure Moby Dick, un viatge pel teatre. Aquest primer infantil de la temporada, destinant a nens de 6 a 12 anys, és una creació de Marc Artigau, Juan Carlos Martel Bayod i Frederic Amat a partir d'aquest clàssic nord-americà, amb La Kompanyia. Només 30 espectadors per funció! Correu que s’acaben!
Moby Dick, un viatge pel teatre
Montjuïc – fins a l’1/12
Edat recomanada: de 6 a 12 anys

  més informació
  veure vídeo
  galeria d'imatges
  compra l'entrada
.
4 ÚLTIMES FUNCIONS D’AFTERPLAY!
S’acaben aquest diumenge: Afterplay, de Brian Friel, dirigit per Imma Colomer amb Fina Rius i Toni Sevilla tanca les funcions a l’Espai lliure, dins el projecte Aixopluc: avui divendres a les 21h., demà dissabte a les 19h. i 21:30h. i diumenge a les 18h. No us perdeu aquesta sessió íntima d’esperit txekhovià!
Afterplay, de Brian Friel, direcció Imma Colomer
Montjuïc - Espai Lliure / Projecte Aixopluc
fins al 17 de novembre

  més informació
compra l'entrada
.
.
COMENÇA EL TALLER SOBRE EL TEATRE DE LORCA
Des d’ahir fins al dissabte 23 de novembre es fa al Lliure de Montjuïc un taller per a actors sobre el teatre de Federico García Lorca impartit per Lluís Pasqual. El taller compta amb 5 actors i 12 actrius, que han estat seleccionats prèvia convocatòria pública. Per al Lliure és sempre un luxe poder treballar, també de portes endins, per tal de compartir i transmetre el coneixement escènic de l’ofici d’actor. I tractant-se del teatre de Federico García Lorca, fer-ho és també un privilegi.

  més informació
.