22.11.13

TEATRE LLIURE. BUTLLETÍ 12




BUTLLETÍ 12 / 22 NOVEMBRE 2013 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL EL POLICÍA DE LAS RATAS /MOBY DICK (EXHAURIT!) / IVAN I ELS GOSSOS (EXHAURIT!)
PRÒXIMAMENT MARRY ME A LITTLE / BOMBOLLAVÀ / ADIÓS A LA INFANCIA



3 ÚLTIMS DIES PER VEURE EL POLICÍA DE LAS RATAS !
Si encara no l’heu vist, no us deixeu perdre aquest conte de Roberto Bolaño en la posada en escena d’Àlex Rigola, amb Andreu Benito i Joan Carreras, que no deixa ningú indiferent. Les funcions s’acaben aquest diumenge!
“Ens hem d’agenollar davant de l’evidència: l’adaptació que ha fet Àlex Rigola del conte de Roberto Bolaño El policía de las ratas és una cosa sublim, delicada, deliciosa, ideològica, potser el seu millor muntatge des de Rock’n’roll. Un espectacle fruit de l’interès del director per l’autor xilè de Blanes, que va començar com una lectura a la Schaubühne de Berlín per acabar en una peça de cambra, una obra que tots els amants del teatre haurien de veure. (···) Entre 2666 i aquest Bolaño, a més, el director ha evolucionat estèticament: de l’extraversió a la introversió. I El policía de las ratas té més a veure amb l’últim acte del Macbeth que va fer l’any passat al TNC que amb el 2666 del Lliure de fa sis anys. I no cal dir que és molt millor el Bolaño d’ara que el Shakespeare del 2012. És com si Rigola hagués buscat el seu amulet per trobar-se ell mateix, dins aquest planeta de contenció extrema, terres blancs i sang que ens havia desconcertat. Rigola serà per a Bolaño el que Chéreau va ser per a Koltès. Una unió estel·lar.” Andreu Gomila, (Time Out)
GràciaEl policía de las ratas
de Roberto Bolaño, direcció Àlex Rigola
avui a les 20:30h. dissabte a les 17:30h. i 21h. diumenge a les 18h.

  més informació
  la premsa ha dit
  veure vídeos
  compra l'entrada
.
e
MONE TERUEL I TONI VIÑALS, A PUNT PER A SONDHEIM
S’estrena dimecres que ve, dia 27, a l’Espai Lliure de Montjuïc. Marry Me a Little és un musical creat per Craig Lucas i Norman Rene amb música de Stephen Sondheim i la batuta de Toni Martín a la direcció escènica i Xavier Torras a la direcció musical. Un conte d’amor sobre dos desconeguts interpretats per Mone Teruel i Toni Viñals, que comparteixen soledat i edifici. Marry Me a Little ha estat qualificat per la crítica de Broadway com una de les propostes més intel·ligents i divertides que s’han fet mai sobre el fenomen single. En cartell fins al 22 de desembre.

  més informació
  clip àudio musical
  vídeo: entrevista amb toni martín
  compra l'entrada
 
.
PEP BOU, FUNÀMBUL DE BOMBOLLES
Pep Bou, l’home de les bombolles, prepara ja a la Sala Fabià Puigserver de Montjuïc el seu nou espectacle: Bombollavà. Reconvertit en un metafòric funàmbul, emprèn el risc d’una nova creació experimentant noves tècniques i materials. Un nou repte que comparteix aquesta vegada amb una formació musical en directe que encapçala el pianista Dani Espasa. Perquè les bombolles no s’acaben mai.
Tot i no ser un espectacle infantil, Bombollavà ofereix també quatre funcions per a escoles dins el cicle El Lliure dels nens. Consulteu les dates al nostre web.

  més informació
  galeria d'imatges
  compra l'entrada