29.11.13

TEATRE LLIURE. BUTLLETÍ #13

BUTLLETÍ 13 / 29 NOVEMBRE 2013 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL MARRY ME A LITTLE /MOBY DICK (EXHAURIT!)
PRÒXIMAMENT BOMBOLLAVÀ / ADIÓS A LA INFANCIA / DOS MACHOS VERDES FRITOS


e
SONDHEIM A L’ESPAI LLIURE AMB MARRY ME A LITTLE
L’Espai Lliure es va fer petit per acollir l’estrena de Marry Me a Little dimecres passat. L’espectacle està dirigit per Toni Martín i amb direcció musical de Xavier Torras. Mone Teruel i Toni Viñals són els protagonistes d’aquest un conte sobre com pot ser de difícil (o de fàcil) trobar parella. El musical està elaborat amb una tria de cançons de Stephen Sondheim que havien de formar part d’alguns dels seus espectacles més coneguts. Imprescindible!
Marry Me a Little
música Stephen Sondheim dramatúrgia Craig Lucas i Norman Rene
direcció Toni Martín direcció musical Xavier Torras
Montjuïc Espai Lliure, fins al 22/12

  més informació
  clips àudio i vídeo
  galeria d'imatges
  compra l'entrada
.
e
ASSAJANT BOMBOLLAVÀ A MONTJUÏC
Durant tota aquesta setmana en Pep Bou és a la Sala Fabià Puigserver de Montjuïc preparant Bombollavà. L’espectacle planteja nous reptes al creador, materials i formats nous, amb l’acompanyament de tres músics en directe. Una altra creació en el miracle de les bombolles, que s’estrenarà dimecres vinent!

  més informació
  clip de vídeo
  galeria d'imatges
  compra l'entrada
 
.
BROGGI + MIRÓ = MARSÉ + SISA
Juan Marsé és objecte del nou espectacle d’Oriol Broggi. Amb el dramaturg Pau Miró, presenten una història pròpia inspirada en els textos de l’autor i les cançons de Jaume Sisa. Adiós a la infancia, una aventi de Marsé s’assaja ja a Gràcia i s’estrena l’11 de desembre! (I aquella mateixa setmana, arriba el següent Fora d’hores: Dos machos verdes fritos!)

  més informació
  galeria d'imatges
  compra l'entrada
.