22.11.13

direcció i la dramatúrgia teatral amb Aleix Fauró

Curs Intensiu gener/febrer 2014 · EL PLANTER

Primers passos de la DIRECCIÓ i la DRAMATÚRGIA TEATRAL
amb Aleix Fauró

Per a joves de 15-18 anys - 6 sessions de dues hores
Dissabte de 12h a 14h - Del 18 de gener al 22 de febrer de 2014.
Què fa un director de teatre? Quines són les feines que realitza abans no comença el període d’assajos? Com passa de la idea a l’acció? Què és l’escriptura teatral? I la dramatúrgia? Quin paper juga en un procés de creació teatral?
Endinsa’t en l’ofici de director escènic i de dramaturg. A partir d’una idea, d’una imatge, d’aquell personatge curiós que passeja pel teu barri, d’una anècdota emocionant, dels grans conflictes de la humanitat o de les petites discussions familiars començaràs a crear un univers dramàtic que tu mateix decidiràs com explicar.
Atreveix-te a posar en escena les teves idees i a donar-hi llum per a transmetre emocions i coneixement als espectadors.
ALEIX FAURÓ: format com actor a La Casona i com a director i dramaturg a Eòlia. És professor del Planter i coordinador del Curs de Pràctica Professional de l’escola Eòlia, co-director de la Cia La Virgueria (“Si avui és diumenge demà és dijous”, “L’hivern al cos”, “180º de cel” i “Paisaje sin casas”), ajudant de direcció dins la Cia. Projecte Galieli (“La maternitat d’Elna” i “La Ruta blava”) i ajudant de direcció a Domini Públic. Com a actor ha intervingut a “Territorio Shakespeare” i “El séptimo ángel”.

Preu: 95euros
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona
Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat